Riberhus Privatskole
Skyttevej 29
6760 Ribe
Tel. 75443430
E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Grundlagt 2005
riberhusprivatskole.dkKlassetrin: 0_klasse. - 10. klasse
Antal klasser: 13
Klassekvotient: 20-24
Antal elever: 263
Antal elever i SFO: 100
Antal lærere: 15
Antal pædagoger: 6
Skolepenge: 1.357 kr. pr. mdr. (genn.snit)icon


 • Skolens undervisning/pædagogik

  • Pædagogik

   Gensidig respekt mellem og tydelige forventninger til alle ansatte, forældre og elever er sammen med trivsel og tryghed for den enkelte er fundamentet. Vi har nul tolerance over for mobning. Elevernes udvikling understøttes gennem fokusering på successer og styrker. Det forventes af alle, at vi indgår i konstruktiv dialog og respekterer, at der altid er to sider af en sag.

 • Skolens særlige kendetegn/tiltag

  • Værdier

   Skolens værdier er sund kost og motion – 0.-9. kl. har 6 lektioner i motorik/idræt og 0.-6. har 2 lektioners svømning ugentligt. Trivsel-arrangementer på tværs af klassetrin. Tidlig sprogundervisning – engelsk fra 0., tysk fra 4., valgfag i fransk fra 7. Dannelsesrejser: 0.-3. to heldagsudflugter; 4.-6. en tredages lejrskole; overbygningsklasserne har to rejser indlagt. Ud over en overlevelsestur i vildmarken går rejserne til henholdsvis København, Tjekkiet, Hamborg, Berlin og New York City.

 • Skolens historie

  • Historie

   Riberhus Privatskole åbnede i 2005 med 41 elever. I løbet af det første skoleår var tilgangen på 25 elever. De første fire år havde skolen til huse i pavilloner opstillet ved Fritidscentret. Ved indgangen til 3. skoleår var elevtallet vokset til 160. I 2009 flyttede skolen ind i seminarieHuset i Ribe, og i 2011 flyttede skolen ind i sine nuværende lokaler. Elevtallet er i dag på 251 elever.

 • Skolens beliggenhed/miljø

  • Beliggenhed

   Skolen har til huse i seminarieHuset, centralt beliggende i Ribe, side om side med Ribe Bibliotek, Kulturskolen, Ungdomsklubben samt Ribe Ungdomsskole. Der er fem minutters gang til Ribe svømmehal og Ribe Fritidscenter.

 • Skolens personale

  • Personale

   Skolens personale består af 16 læreruddannede undervisere og 6 pædagoger/pædagogmedhjælpere. Indskolingsklasserne har tilknyttet en primærvoksen, der deltager i skole-hjem samtaler for at sikre forældrene et samlet billede af deres barns trivsel. Ledelsen består af SFO’leder, viceskoleleder og skoleleder. Vi har desuden en skolesekretær og en bogholder samt en rengøringsassistent.

 • Skolens SFO/Børnehave

  • Storkereden

   I SFO’en, der hedder Storkereden, er der mulighed for morgenpasning fra 6.30 til 7.50 samt eftermiddagsmodul fra endt skoletid til 17.00 (fredage 16.00). Eleverne får frugt i SFO’en hver dag. Der er altid 3 eller 4 planlagte aktiviteter såsom idræt, kreativt eller snitte- værksted, bålmad, turdage, etc., som eleverne kan deltage i. Vi har et tæt samarbejde med skolen om elevernes trivsel og sociale kompetencer, og elevernes primærvoksne deltager i skole-hjem samtaler fra 0.-3. klasse.

 • Faglighed

  • På Riberhus vægtes høj faglighed, hvilket udmøntes i fagdage med fokus på et fag samt teamuger med plads til fordybelse og kreativitet. Skolens mission er at få hver enkelt elev så langt, som evner, vilje og interesse rækker. Det sikrer vi gennem fagligt kompetente og engagerede medarbejdere, der er tydelige i forhold til fagenes faglige mål. Lærerne udarbejder hvert skoleår årsplaner for fagene, således at både elever og forældre kan følge undervisningens progression.

Søren Ernst Lüdeking

Skoleleder
Ansat siden: 2018
Skoleleder siden: 2018
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Diplom i Ledelse, UCSyd

Karsten Høy

Bestyrelsesformand
Bestyrelsesmedlem siden: 2010
Bestyrelsesformand siden: 2013
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Gitte Quitzau

Viceskoleleder
Født: 1969
Ansat siden: 2010
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brian Jørgensen

Afdelingsleder
Ansat siden: 2005
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.