Århus Privatskole
Vestre Kongevej 10
8260 Viby J
Tel. 71 99 91 86
E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Grundlagt 2007
www.aarhusprivatskole.dk


Klassetrin: 0_klasse. - 9. klasse
Antal klasser: 10
Klassekvotient: 24
Antal elever: 231
Antal elever i SFO: 95
Antal lærere: 20
Antal pædagoger: 11
Skolepenge: 1.430 kr. pr. mdr. (genn.snit)icon


Århus Privatskole – en faglig skole med trivsel

Århus Privatskoles formål er at udøve høj faglig skolevirksomhed baseret på vores fælles historie, kultur,demokrati og på de kristne værdier. Århus Privatskole lægger stor vægt på faglighed,tests, struktur,tryghed,medansvar,fællesskab, samfundsforståelse og internationalt sigte. Naturen,sundhed,motion og IT integreres som en naturlig del af børnenes hverdag.

 • Skolens undervisning/pædagogik

  • "Her er jeg"

   Med udgangspunkt i barnets standpunkt fagligt og socialt, anerkendelse, arbejdet med Læringsstile, De mange intelligenser og Cooperative Learning tilrettelægges undervisningen, så hvert barn udfordres, hvor det er. Alle elever testes 2-3 gange årligt. Skolen ønsker i hele sit virke, i samarbejde med forældrekredsen, at styrke selvstændighed, kreativitet, almen viden og livsglæde.

 • Skolens særlige kendetegn/tiltag

  • Trygt, tydeligt og lærerigt

   En lille overskuelig skole der bærer præg af god stemning, struktur, konsekvens, dynamik og rummelighed. Her er kort fra ord til handling. Plads til nytænkning og nye tiltag, men med naturlig og sund skepsis. Moderne cloudbaseret IT-løsning med interaktive tavler i alle lokaler og masser af undervisningsprogrammer. Engelsk fra 1. kl. og Tysk fra 5. kl. Mange traditioner herunder morgensang og morgenløb. Glade børn, der lærer noget og kan ”være sig selv”.

 • Skolens historie

  • En moderne skole som min bedstemor ville ha lavet den

   Skolen er stiftet i 2006 af skolens leder og åbnede i august 2007. Skolen er opstået med udgangspunkt i lærerdrømmen om at skabe en skole ud fra ”det der virker” på baggrund af års erfaringer. Moderne tilgange til børn og moderne undervisningsprincipper sammen med gode værdier fra bedstemors skoletid, skal danne rammen for skolens værdigrundlag. På opfordringer fra forældre og børn tog konceptet form, og hjemmesiden blev åbnet. Kort efter havde skolen 125 indmeldte elever til skolestart 2007.

 • Skolens beliggenhed/miljø

  • Nær by og natur

   Skolen ligger i Viby J kun 3 km. Fra Århus Centrum. Der er få hundrede meter til stadion, skov og sø. Bus og tog holder næsten ved døren. Skolen er indrettet i inspirerende farver og læringsmiljøer etableret af ansatte, børn og forældre.

 • Skolens personale

  • Dynamik, fleksibilitet og kort fra idé til handling

   Skolens personale er anerkendende og tydelige. Det vægtes højt, at alle ansatte kan sætte tydelige rammer og være konsekvente, men lige så vigtigt er det at være humoristiske og at have det sjovt med børnene og hinanden. Skolen vægter efteruddannelse, personaleudvikling, kompetenceudvikling og kompetencedeling højt. Skolens ledelse og medarbejdere samarbejder åbent, dynamisk og fleksibelt. Der er kort fra idé til handling.

 • Skolens SFO/Børnehave

  • For de vilde, de hyggelige, de stille og de nysgerrige…for alle

   Skolens SFO/klub arbejder efter samme pædagogiske principper som skolen. Børnene er med på råd gennem børnemøder, når aktiviteterne tilrettelægges. Tilbuddet er tilrettelagt med respekt for børnenes fritid. Der tages hensyn til forskellighed og grad af selvstændighed. Der er stillerum og lektierum, til de, der har brug for det. Der er et tæt samarbejde mellem skole og SFO, og der er klassepædagoger i 0.-5. klasse.

Anne Vibeke Lassen

Skoleleder
Født: 1969
Ansat siden: 2007
Skoleleder siden: 2006
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Læreruddannet 1996 Silkeborg Seminarim
Lederuddannelse, diplomniveau: Pædagogisk ledelse og Forandringsledelse

Gitte Lambæk Rasmussen

Bestyrelsesformand
Bestyrelsesformand siden: 2016
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anders Dewett Weber Jensen

Leder af SFO
Født: 1972
Ansat siden: 2011
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pædagoguddannet 2006 Jydsk Pædagogseminarium

Anne Hvid Nielsen

Sekretær
Født: 1970
Ansat siden: 2016
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.