Billums Privatskole
Buddingevej 6
2800 Lyngby
Tel. 45873515
E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Grundlagt 1946
billumsprivatskole.dk


Klassetrin: 0_klasse. - 10. klasse
Antal klasser: 11
Antal elever: 190
Antal elever i SFO: 50
Antal lærere: 15
Antal pædagoger: 2
Skolepenge: 1.620 kr. pr. mdr. (genn.snit)icon


Ambitioner, Dannelse, Udvikling og Fællesskab

Billums Privatskole vil udvikle dannede og livsduelige mennesker, der er parate til at indgå i forpligtende fællesskaber – og til at gøre en forskel.

Vi tilbyder en velfunderet faglig undervisning i et stærkt fællesskab, hvor eleverne udvikler sig både fagligt, socialt og menneskeligt.

 • Skolens undervisning/pædagogik

  • Ambitioner

   På Billums Privatskole har vi et højt ambitionsniveau, hvor faglig udvikling, menneskelig vækst og social dannelse er i fokus. Vi arbejder målrettet med elevernes læring, personlige udvikling og trivsel i et tæt og forpligtende samarbejde med forældrene.
   I et professionelt, kreativt og inspirerende læringsmiljø skaber vi engagerede elever og sikrer, at den enkelte elev bliver udfordret, inspi…..

 • Skolens særlige kendetegn/tiltag

  • Dannelse

   På Billums Privatskole skaber vi handlekraftige, nysgerrige og kulturbærende mennesker – demokratisk dannede og med mod til at tage aktivt del i samfundet.
   Vi er forankrede i kulturelle værdier og traditioner, som bidrager til, at vores elever møder verden med større indsigt og ansvarlighed.
   Vores dannelsesproces er med til at skabe udviklingen af det hele menneske – empatisk, rummeligt og livsdueligt.

 • Skolens historie

  • Historie og organisering

   Billums Privatskole er en traditionsrig skole med ét spor fra 0. til 10. klasse og med et forpligtende fællesskab på tværs af klasserne. Skolen blev etableret i 1946 af Christian J. Billum og er centralt beliggende i en charmerende, historisk bygning i Kongens Lyngby.
   Skolens øverste myndighed er en forældrevalgt bestyrelse, der – sammen med de øvrige forældre – bidrager aktivt til skolens liv og virke.

 • Skolens beliggenhed/miljø

  • Find os på facebook

   https://da-dk.facebook.com/BillumsPrivatskole/

 • Skolens personale

  • Udvikling

   På Billums Privatskole har vi et innovativt og dynamisk undervisningsmiljø, der sikrer, at vores elever bliver udviklingsparate og fremtidsorienterede.
   Med engagerede og fagligt kompetente medarbejdere skaber vi et trygt læringsmiljø, som fremmer nysgerrighed og kreativitet, hvor det er risikofrit at fejle, og hvor den enkelte kan udvikle sig personligt, socialt og fagligt.

 • Fællesskab

  • På Billums Privatskole er læringsmiljøet præget af omsorgsfuldhed, medindflydelse og glæde ved skolehverdagen. Vi prioriterer et fællesskab, der er baseret på samarbejde, ansvarlighed og respekt, og hvor alle tør være sig selv.
   Vi arbejder i en tryg og anerkendende kultur, hvor nærvær, empati og åbenhed skaber trivsel og plads til den enkelte – fra det nære fællesskab mellem to klassekammerater til det store skolefællesskab.

Maja Alvang Jespersen

Skoleleder
Skoleleder siden: 2018
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Henrik Enghave

Bestyrelsesformand
Bestyrelsesformand siden: 2019

Ole Bennetzen

Næstformand for bestyrelsen